Willems Restyling werkt voor particulieren en bedrijven

Bel ons! Tel: 06-48426488

Spotrepair auto

Een kleine schade herstellen is een grote lust voor het oog.

Heeft een kleine autoschade of een lelijk plekje op uw autolak? Kies dan voor spotrepair voor uw auto bij Willems Restyling.

Iedereen heeft wel eens een kleine schade aan de auto door het nemen van een iets te nauwe bocht of door laaghangende takken die krassen veroorzaken. Door middel van spotrepair voor uw auto lost Willems Restyling deze problemen snel op. Spotrepair kan zeer snel en tegen lage kosten!

Deze techniek houdt in dat wij kleine lakschades plaatselijk bijspuiten. Het maakt het in veel gevallen mogelijk om bijvoorbeeld uw portier, bumper of motorkap te herstellen zonder gebruik van de kostbare spuitcabine. Het scheelt veel in de kosten en de auto is meestal nog dezelfde dag klaar.

Spotrepair voor de auto is een alternatief voor het traditionele grotere werk. Voorheen was het gebruikelijk om de hele bumper, portier of ander auto-onderdeel in zijn geheel te spuiten. Tijdens ons professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel mogelijk rekening met de kleur van de originele lak. Wij behandelen enkel de schadeplek zelf, waardoor de originele fabriekslak zo min mogelijk wordt aangetast.

Eerst herstellen we de schade, dan we schuren het plekje, vervolgens spuiten we het over en als laatste poetsen we het nog mooi op. Dan is de beschadiging onzichtbaar en ziet het er weer als nieuw uit!

Als u spotrepair voor uw auto nodig heeft, maak dan gelijk een afspraak via 06-48426488 of 073-5230010. U bent ook welkom bij ons in de zaak of neem contact op via het contactformulier op de website. Wij herstellen uw auto vakkundig en snel!