Willems Restyling werkt voor particulieren en bedrijven

Bel ons! Tel: 06-48426488

Autoschade herstellen

Uw auto weer als nieuw door Willems Restyling.

Helaas, u heeft autoschade. Gelukkig is er Willems Restyling: professioneel en betaalbaar.

Heel vervelend, u hebt autoschade opgelopen. Ongeacht de omvang van de schade, u kunt bij Willems Restyling terecht voor het hele pakket. Schade door het weer? Schade door een kleine botsing? Steenschade? Dit alles kan professioneel worden hersteld door Willems Restyling!

Om uw autoschade te herstellen kunnen we allerlei verschillende technieken inzetten. We hebben jarenlange ervaring en zijn tot op het laatste moment betrokken bij uw auto. Wij vinden het mooi als de auto weer een nieuw gezicht krijgt. Ook voor die kleine schades, die niet tot onveilige situaties leiden, raden wij u aan om bij ons langs te komen. Want wie weet kunnen wij alle kleine dingetjes die uw auto net even wat minder mooi maken in één keer aanpakken. Dit kan zeer snel en tegen lage kosten!

Willems Restyling beschikt onder meer over de volgende technische vaardigheden voor het herstellen van autoschade:

• Uitdeuken zonder spuiten (ofwel auto restylen);

• Spotrepair;

• Krasrepair.

Uitdeuken zonder spuiten noemen wij restylen. Dit houdt in dat wij de originele lak kunnen behouden door het te repareren na het uitdeuken. Spotrepair houdt in dat wij lakschade aan uw auto plaatselijk bijspuiten. Krasrepair is een unieke schade-hersteltechnologie, dat gebruik maakt van streng geteste materialen. Bovendien zijn wij aangesloten bij de FOCWA en kunnen alles regelen met de verzekeringsmaatschappij.

Dus als uw auto een nieuw gezicht nodig heeft of een onderdeel weer mooi gemaakt moet worden, kom dan langs bij Willens Restyling om uw autoschade te laten herstellen. Wij staan voor u klaar. Afspraak maken? Neem contact op via 06-48426488 of 073-5230010. Wij hebben ook een contactformulier op de website die u kunt invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen.