Willems Restyling werkt voor particulieren en bedrijven

Bel ons! Tel: 06-48426488

Auto uitdeuken zonder spuiten

Bespaar kosten met het uitdeuken zonder spuiten!

Bel nu de specialist in het auto uitdeuken zonder spuiten in Rosmalen!

Willems Restyling heeft zich gespecialiseerd in de techniek auto uitdeuken zonder spuiten. Dat werd in 1993 in Nederland geïntroduceerd onder de naam Paintless Dent Repair. Wij spreken zelf van “auto restylen” of simpelweg “Uitdeuken Zonder Spuiten” (U.Z.S).

Wij bieden een unieke reparatiemethode voor het uitdeuken van delen van uw auto. Deze methode stelt ons in staat om kleine deukjes, tot de grootte van een 2 euromunt, te herstellen zonder dat bijvoorbeeld uw autodeur of motorkap opnieuw gespoten moet worden. Bovendien is het dankzij recente technieken ook mogelijk om, in sommige gevallen althans, zelfs nog grotere deuken te repareren zonder dat er een spuiter bij nodig is.

Professioneel calamiteitenplan

Willems Restyling gebruikt een eigen opgezet hagelcalamiteitenplan voor het herstellen van hagelschade. Een specifiek calamiteitenplan per auto zorgt voor een gestructureerde aanpak. Niet alleen behandelt dit alles tot in detail, maar het zorgt er ook voor dat u snel weer op weg kunt. Deze aanpak is overigens niet exclusief toepasbaar op hagelschade, maar kan ook worden ingezet bij allerlei verschillende soorten schade.

Zit u ook met een schade die weliswaar niet onveilig is maar wel minder mooi is om naar te kijken? Als u vindt dat het tijd is dat onze monteurs uw auto uitdeuken zonder spuiten, neem dan direct contact op! Bel 06-48426488 of 073-5230010 of neem contact op via het contactformulier op de website.